Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.25.sep/06 ---

Spektakel över, Klabbovic hemrest. Den avslutande aktiviteten köra a capella i Frank gick helt ok, och det var ett par av de andra gästande estradörerna som var helt lysande. Lyssna på det på tisdag så får ni veta vilka jag menar. Men det var lite segt i huvudet efter en helt galen lördagskväll.

Vi hade förfestat hos Marta, där det än en gång denna helg bjöds på återseende av Fridhemsfolk, fast nu var det musiker. Dessutom dök Agnes upp helt oväntat, tydligen visste hon att vi skulle vara där men vi hade minsann inte fått någon information. Klabbis kom sent förresten, han skulle äta och festa på annat håll först med sitt Dagensbok-anhang. Kanske var det därför jag inte hann fatta hur full han lyckats bli, men medtagandet av påsen ur en vinlåda på vagnen kanske borde varnat mig.

Det slutade på Nef, efter en viss omväg förbi båten, men där var det sån kö. Klabbis började redan i den något midre Nef-kön antasta Jonas Hassen Khemiri som stod bredvid, och överöste honom med fylleberöm medan jag stod och skämdes bredvid. Sen skulle han söka upp honom igen för att bjuda på cigg och tequila! Lyckligtvis var det när vi kommit in och jag kunde gömma mig på dansgolvet istället. En svårläst liten kommentar plus autograf lyckades han få i alla fall, Klabbet.

När det var stängningsdags och vi gått därifrån upptäckte vi såklart att inga vagnar gick efter 4.05 och vi tvingades uppsöka svarttaxi. Det är i alla fall fördelen med att missa sista nattvagnen på en helg istället för en torsdagskväll, black cab always an option.

Och ikväll är det karaoke med mig som er host. Jag tänker bli värsta Mr. Splendid, kom dit!


Bokmässemonstret!


Klabbovic får Pirinen att rita en bild på Göran Greider i boken.


...men det är en annan bokskörd han visar upp för Agnes här.


En galet full Klabarpare poserar med ett fynd inne på Nef.
"Det måste vara den sista Cash-laddaren i Sverige," sa vi.


Jag tvingades ha en sån där gigantisk-boll-mik!
Och det syns ganska väl att jag är en smula bakis.

statistik,
serier:
tot. minuter:
weeds
s1e03, free goat

desperate housewives
s2e17, could i leave you?
ca. 75 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
rape: a love story
- ca 30 s.

Grennvall, Åsa - cynisk romantiker
- allt på en gång, ca 130 s.
ca 160 s.
  [regelverk]