Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.21.jan/07 ---

Det är ju en riktig klyscha, men man blir helt klart mer intresserad än vanligt för att skaffa barn efter att man träffat den första i bekantskapskretsen som fått ett, och dessutom fått hålla en stund.

Jag var hos Jonas och Lisa för att hämta datorn och strykjärnet jag haft med mig till deras fest igår (fick vara DJ eftersom de inte hade nån fungerande musikspelare just då, och Jonas hade en festskjorta att stryka men inget järn). På bussen dit stötte jag på Eva J som hade med sig barnvagn med en liten Edith i. Hon skulle också till J&L, så det blev en långfika med tårta och gullegullande istället för bara en kvickt-in-kvickt-ut med grejerna. Mycket trevligt.

Barn är små.

- - -

Ja, fest igår alltså. J&L fyller exakt samma dag och hade således dubbel fölsedagsfest (53 år totalt). Tårtan idag var också av samma anledning. Väldigt kul i alla fall, och old aquaintances återsedda på det.

Däremot var det ett blåsigt helvete att köa till Puster efteråt, satan vad jag frös. Han fryser mycket här bakom mig, jag känner hur det skakar. Typ. Men vi värmde oss med beatbox'n och rappin, och ölen inne var extra god efter lång väntan.

Men slipsnissen och ghettogossen, ni som med olika men likvärdigt dryga metoder trängde er i McDonaldskön när jag dödade tid inför vagnfärden hem, ni kan emottaga mitt allra varmaste förakt.

Jag försöker motivera att jag inte protesterade mer med att jag ändå inte skulle tjäna mer än fler vänteminuter på vagnen ute i kylan, men jag vet att det egentligen är att jag är ett fegt as.


Jonas fick fotocraze, båda dagens bilder är tagna av honom.
(Kudos on the stadiga handlag vid blixtlöst foto!)


Elaine, move to Long Island and have a baby already.

statistik,
serier:
tot. minuter:
arrested development
s2e14, the immaculate election
s2e15, the sword of destiny
s2e16, meat the Veals

this life
s2e05, small town boyo
ca 100 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
blåst
ca 30 s.

transmetropolitan, vol. 4: the new scum
ca 75 s. (> utläst.)
ca 105 s.
  [regelverk]