Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.26.mar/07 (v.2.0 med extralöp!) ---

Nu förstår jag plötsligt varför jag varit så jävla kass på Kelly's-quizen senaste tiden. Eller jag menar året.

Anna gav en heads up på förfesten/mellanfesten innan The Eye i fredags att veckans priser på Kelly's-quizen skulle inkludera biljetter till Metaltown. Som ju är dyra. Jag gick bananas och svor dyrt och heligt att sopa hem de jävlarna, men jag fick med en gång problem att få med ett ordentligt All-Star Team. Vinna själv har jag aldrig gjort. Jag lyckades dock locka med Markitekten genom att på repet i lördags plantera infon om vad som fanns i potten, och vi tänkte fan satsa hårt på egen hand. Men så fick jag i sista stund med mig en grovt pizzasugen Yoho också.

Och som vi vann. Boo-ya, 1200 spänn worth o' tickets rätt i fickan! one for me, one for Mark, äran åt Yoho (som förstås inte vill gå på töntiga saker som Metaltown ändå, cheers för det).

Till och med var det såna frågor att jag kanske kunde tagit hem det på egen hand också, plus att vi var en enda jävla poäng från att spika. Tvåorna var en bra bit efter så det var inte ens ovanligt enkla frågor. Jag ger härmed cred till mina misstänkta avskiljare, Patrick Dempsey och Invisible Girl/Woman, samt inte minst: Dag fuckin' Volle.

All in all it's just a poor man's crusade (aldrig att jag haft råd att se Slayer! Mastodon! Meshuggah! + more to come i sommar utan en free ticket). Och en bra avslutning på en dag av evil uppgångstid due to extrajobb i äldrevårdish.

Speakin' of which: Det var förstås en helt ok dag, man ska inte klaga på den biten. Men jävvlarr vad de gjorde mig nervös när en som skulle gå kvällen inte kunde komma, 25 uppringda personer tackade nej till att täcka upp och smygande önskningar om att jag skulle stanna dubbelpass dök upp...

Som att jag skulle missa ovan nämnda triumf för att slita ut min kropp och själ som redan var i ett ondskefullt dåligt upplagt skick för en bedrift av det slaget, inte ens för 5 timmars extra pay. Det gick liksom jämnt upp med värdet på en enda av våra vunna b'letter.

Inte två.

Som tur var fanns det andra som kom på att de kunde utföra samma bedrift trots att de inte var slit-och-släng-vikarier. Gott så, nu återstår bara att justera mitt nyss fådda sommarschema så jag kan gå på hela den där grejen med metallen också. För självklart har det smackats upp periodens enda delade tur på just den dagen.

Men det kommer ge sig.

Och jag har fått min jävla Threadless-hoody!

Glory.


- - - Extralöpet! - - -

Ibland glömmer man saker när en hel massa finns att berätta: Det var ju en pizzaanekdot inkluderad i Kelly's-kvällen också! Silly me.

När jag och Yoho kom dit något tidigare än jag bestämt med Mark, hade han tack och lov redan anlänt ännu tidigare, stället var nämligen knökat. Han hade fixat plats mitt i smeten vid en av pelarna.

Så beställde vi pizzorna, jag köpte två veganish med spenat och tofu åt mig och Yoho. Sen väntade vi.

Och väntade. Sen fick Mark sin pizza.

Sen hade det gått nästan en timme och jag började känna mig som en idiot, men vi var ju inte säkra på att de som fick pizzor omkring oss beställt senare, det var ju mest folk som varit där redan innan vi kom dit. Så till slut gick hon jag beställt av förbi och jag undrade lite kvickt, försökte att inte låta för krävande för det var uppenbarligen ett sjukt stressigt läge omkring oss, men man vill ju inte som sagt känna sig som en idiot heller.

Ja just det. Jag ska kolla efter.

Så kom hon tillbaka och förkunnade hur den som gått ut med våra pizzor inte hittat oss och därför... slängt dem! Men vi skulle får nya, såklart.

All good.

Men liksom... slängt dem? Det lät så brutalt.

Dock ska jag känna mig nöjd (kanske även förvånad, men jag väljer nöjd) på så sätt att jag uppenbarligen inte hängt där nog för att vara helt given att känna igen. Cheers för det.

(Pizzorna var apgoda. Och jag har aldrig ätit pizza veganish förr, av rädsla för svår ostsaknad, men det var ju hur fett som helst. Det får bli en vana.)


Självsäkra miner efter avslootad quiz.
(Vi var ännu övertygade om att vi spikat.)


We're Sonic fuckin' Death Monkey. By Yoho.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget, men det tar vi igen idag. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
svinalängorna
ca. 40 s. (> utläst.)
ca 40 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, quiz, vänner, vårdish, dråpligheter.