Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.3.apr/07 ---

Idag har två personer oberoende av varandra (och dessutom inom loppet av samma halvtimme) tipsat mig om följade feta grej.

Det verkar som att jag glappat mer än nog om ett av mina seriösa livsmål. Det, och andra kanske mindre viktiga, finns här för övrigt. Men jag vet inte, egentligen vill jag ju göra det som i vanlig ordning utnämnd person. Plus att man nog måste fixa till ett jävla bra koncept för att fiska röster på sin skit. Å andra sidan slog det mig att man kanske kan lyckas så pass bra att man kan återkomma som just i vanlig ordning utnämnd sen. Vi får se.

Men i alla fall, äntligen har jag fått ner samlingen av alla Diam's-album jag väntat på i typ två veckor. De sista 15 procenten av torrenten tog ett jävla tag, jag får sympatiseeda länge.

Första albumet Premier mandat verkar duktigt fett, än så länge. Låter väldigt klassisk mörk 1995-stylee (gjord '99 dock), till skillnad från Dans ma bulle, som förstås är bra som ett kok stryk ändå men med mer betoning på hits än på text. Jag hade ju tänkt mig att lära mig ett och annat i språkväg av fransk hiphop så det får ställas före hits just nu.

Och D.V. alias Khrist gästar ju!

- - -

Efter inte så mycket om och men, men i alla fall efter en god stund, har jag fått tummen ur och skapat en egen Rants-sektion här, mest med anledning av att jag fixat ihop min hyllning till slutet i Little miss Sunshine som jag utlovade för nån månad sen. Klicka till vänster så kommer du dit.

- - -

E.G.M's blogg har jag tyvärr redan läst hela nu, slut på det roliga. För mig, that is. Du ska förstås fortfarande läsa den. Livsavgörande ögonblick-inlägget gjorde mig nästan tårögd.


Har du tänkt på att blixt fuckar upp allt med fotande, utom just färgen på öl, som blir helt magisk. (Idag kände jag av en folkis f.ö.)

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s7e12, all about mormons
s7e13, butt out

24
s6e06, 11 a.m. to 12 p.m.
ca 95 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
regissören
ca. 30 s.

swamp thing, book 4: a murder of crows
ca. 80 s.
ca 110 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, tips, rants.