Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.31.juli/07 ---

Gaah vad händer med min sovförmåga? Visserligen vaknade jag kl. nio idag, men då med bakgrunden Heroes till två på natten.

Jag har tänkt lära mig sova riktigt länge nån gång, men att inte ens få sina 8HRS är fan kuken. Igår hade jag dock falsk bakfyllekänsla som konsekvens, den var inte där idag, tack och lov. Istället var det en ganska soft förmiddag med hastigt bestämd kaffeinbjudan hos Emma Mollz sen. Hon hade ett köksbord i källaren som ska krängas innan kommande flytt så jag tog med kamera för att kunna fota det till en annons. Funderade på att ta bordet själv först, men jag insåg att det skulle framhäva köksluckorna jag inte gillar så det fick vara.

Sen fick Sanna agera smakråd åt mig när jag skulle spana new shoes på stan, det blev en rejäl vända och sen tbx till första ställe igen för de jag till slut kom på att jag skulle ha. Tur man kan ta kondispaus.

Skorna blev ett par ljusblå/turkosa Pumor i tyg (300 spänn, som hittat!). Dock var det ett helvetesbeslut att välja mellan 39 och 40 för vänsterfoten trivdes bäst i 40 och högerfoten bäst i 39. Jag körde på de mindre, tänkte att töjas ut, mjukas upp har större chans än krympa ihop. Man får konstigare skavsår av båtkänslan också.

(Och jag vet! 39! Jag har har the small feet. Fast de jag hade på mig idag var 42. Tjenare jojo mellan storlekarna.)

Så har jag nog bestämt mig för att bara gå lördagen på WoW, så om nån vill ha en tvådagarsbiljett, som jag har också bokat, är det bara holla at me. JOV har en också.

Heroes var det ja, förresten.

Bra slut, ganska i alla fall. Annars var det framför allt kul att se Hiro möta Future Hiro, samt att se Jess som badass i framtiden (ja, han må ha både ett riktigt namn och ett i Heroes, men för mig är han Jess i Gilmore Girls). Han fick mycket mindre Stallone-underläpp med lite skäggstubb också.

Frågan är om man troligast kommer orka a) se det bara en gång i veckan, eller b) göra det motsatta och vänta ut hela säsong 2 för mer maraton.

- - -

Bergmandöden fick väntad effekt. Hela, jag säger hela, kulturdelen i DN handlade om hans ass. Alla sidor. Till och med TV-tablån hade puffar för program om Mister Beeeerrrrg.

Det går alltså inte att se på vanlig TV nu, det får bli tankad Marie Antoinette till mitt chokladätande istället.


Jag fick hålla bort lampan inför bordfotandet.


New shoes kommer passa bra med kepsen.
Jag [heart] Gustav med färger på sig.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ebba & didrik
s1e06, [ingen titel]

heroes
s1e19, .07%
s1e20, string theory
s1e21, the hard part
s1e22, landslide
s1e23, how to stop an exploding man

24
s6e21, 2 a.m. to 3 a.m.

entourage
s4e07, the day fuckers
ca 310 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
ego, klagan, tv-serier, bergman.