Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.1.sep/07 ---

Enes bröd/andres död. Jag fick en plankebot på vagnen, men hann därför varna Radha så hon hann av. Jag är ju försäkrad, rätt person att ta smällen.

Sen möblera runt i en ny lägenhet, leta efter soprummet på ny gård, och nä, det är tyvärr inte jag som har fått en Majorna-lägenhet, jag var bara till lite hjälp (men vem klagar när man kan bo i 418 och kollektiva sig till en low low rent).

Sedan på hemväg stöta på bekanta utanför Kelly's (sällan Andra Lång blir en bump-into-plats...) och även hitta Aron därinne. Han och Johanna hade kommit på att de skulle beställa en Mäsk & Cola, fått nån slags freestylad äckeldrink att kalla för just det, sedan drivit the staff till vansinne med repeterade beställningar av den nyuppfunna drinken.

Jag bangade att beställa en sådan. En social öl och sen hem räcker för mig en sån kväll, och med bonusen att Joel 'Missing in Action' The Ex-Roomie kommer in och faktiskt har hittat lägenhetsnycklarna han tappade bort, och lovar komma förbi på söndag med dem, är ju nog för att även kalla det en lyckad kväll.

Och det är helt otroligt hur seg jag kan vara, hade ju tänkt skaffa mig en haircut idag men det lär inte bli av. Kanske jag i alla fall tar mig ut en sväng, men prio nr ett är väl som vanligt läxor. Måste hinna innan Nik och en tennisspelare kommer hit för att ha sitt base camp i hooden. Då måste jag även räkna med det vanliga tidspålägget man alltid får göra vid pluggande, tre sidor grammatikövningar tog mig nästan två timmar igår. Fast jag var väl kanske lite disträ och tog små svängar till Fazebook då och då. Men det är ju just sånt som gör att man ska räkna med tidspålägg (shit jag blev plötsligt brottsligt sugen på att lägga in en smiley där, jag är skadad, hjälp mä).

- - -

Glory! Sista torsdagsutgången på ett tag, men det var ett värdigt avslut. Alltså jag ska väl egentligen inte säga att det var så mycket fetare än vanligt på själva klubben, men alla vet ju att det är fett nog. Det finns ju skäl till att jag varit där nästan varje gång hela sommaren. Fet dans alltså, och trots morgonens bakfylla hade jag av nån anledning mer energi än på Elvira dan innan (plus tyvärr en underliggande frustration repriserad från förra veckan, som jag bara kunde skaka av på ett sätt men inte gjorde). Men efteråt! Det stod plötsligt ett par bord med en massa tårtor på, jag åt tre bitar, och sen fick man en påse med äckligt gelégodis och en bovmask i (ständigt dessa bovmasker på den klubben).

Gelégodiset kom dessutom med tillbehöret äckligt gelatinklet och pulver som man skulle doppa det i. Inget tillfälle är så bra för äckligt godis som efter klubben, jag åt alltihop. (Jag skulle visa bilder på ätandet om det inte vore för att jag inte vill visa upp hur äckliga vi ser ut.)

Och värst: Akos sjukt spontana färd till Åre med some dude hon just hade träffat på båten. Det vara bara bränd bulle hem och sen åka iväg norrut en timme senare. Stor eloge till det rycket.


Jessica slaktar en tårta.


J-O-V som en tjuv om natten.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
bara kursbooks. och fazebook... ca x s.
  [regelverk]
taggar:
français, lättja, tennis, supa, krypto.