Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.27.feb/07 ---

För att vara en av de serier som de senaste åren gett ett uppsving i cred åt TV-mediet med hjälp av ordentligt hantverk och framför allt galen budget är det ofantligt kul hur man kunnat missa att anställa ordentliga skäggmakare till första avsnittet av 24, säsong 6.

När Jack Bauer steg ur det kinesiska flyget i handbojor var det inte drama eller spänning. Det var komedi av bästa sort, kalkonkostym värdigt Tre Solar.

Men det är sånt som händer, allt kan ju inte bli rätt jämt. Däremot var det ju lite väl att låta Wayne Palmer vara ny president. Tacka vet jag the evil Nixon look-alike.

- - -

Uppsatsarbete galore annars, vi hade halvintensivt arbete igår at my place, och ännu värre idag, både hos mig och hos Ran till sena kväller. Det är slitigt, men jag är glad att vi fick the early deadline så man får sin skit ur vagnen nån gång. Ni vet ju hur det är med mig och ta tag i saker. Fett blev det i alla fall.

Dessutom kan vi alla glädjas åt att Yoho är back in Biskop! Hon var förbi och lunchade med mig och Ran igår, det är duktigt sweet att få tillbaka lite ghettosällskap.


Arbetskaos.

statistik,
serier:
tot. minuter:
life on mars
s1e07, [ingen titel]

the L word
s4e08, lexington & concord

24
s6e01, 6 a.m. to 7 a.m.
ca 140 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
allt
ca. 10 s.
ca 10 s.
  [regelverk]
taggar:
24, uppsats, vänner. (what's all this then?)