Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.28.feb/07 ---

För ett tag sen blev jag mailintervjuad för Femkul. Sen hann jag väl nästan glömma bort det, förutom nån sporadisk koll på deras webbplats efter datum för släpp av nästa nummer. Något sådant kom inte förrän numret redan var ute. Men, detta med mitt ass på en helsida, och med ny het form (ja, den är skitsnygg, men som synes är webbplatsen inte utsatt för motsvarande förändring ännu).

Helsida betyder i och för sig i detta fall en stor bild och en ruta text över en fjärdedels sida, men det är gott nog for me. Bilden gjorde sig dessutom riktigt bra (tack Sanna!), men den som följer B-L-O to tha double G har ändå sett den förut eftersom den kommer från Threadless-sessionerna (man har så mycket bilder på allt möjligt skräp, men få på sig själv).

Anyways, riktigt trevligt.

Det blir dessutom ännu fetare i kontexten - som jag glömde nämna om gårdagen i senaste inlägget - att jag hamnat i en antites till förra veckans bakslagsdag(ar).

Startpunkten var att min mailbox på förmiddagen mottog ett positivt besked på vår önskan att flytta på vårt kommande etappseminarium till en dag som inte är rätt i krysset på min Nordstanspelning 7 mars. Det gav en fet kick till det pågående arbetet med uppsatsutkastet till detsamma.

Sedan ringde RekoMattias just som jag stod och tokwokade lunchen, med beskedet att vi har hyfsad chans på en duktigt het spelning (med Rekomusik) som jag tyvärr inte kan gå in på mer detaljerat med risk för att få ta tillbaka sen. Det var en ännu fetare kick. Jag började i det läget längta till nästa session med käng/metal-bandet, det är inte bara när man är sur man vill skrika halsen av sig.

Sen blev det som sagt ett fett resultat av vårt slavarbete under dagen och kvällen, och med den vanliga lättnaden efter alla typer av inlämningar kan man ju räkna ut att jag var på topp även fast jag skulle få lägga mig sent och sen gå upp tidigt idag.

Så idag.

Jag har nämnt artikeln. Men dessutom har jag (visserligen med stora varningsskyltar som skriker suckeeerrrr!) beställt en äckligt ny mobil som kom med posten idag. Ja, jag har slagit till på en sån där jävel som TV-annonseras för sin sjuka tunnhet och feta walkman-plugin. Mest för att slippa ta med både podden (och därmed slippa kukiga iTunes som jag hatar på alla sätt utom ett, nej, två) och kameran jämt (varenda jävel har ju hyfsad kamera numera och min vanliga är inte så fet att nedköpet blir stort), men också för att jag precis som vi alla är ett konsumtionshjon och hade samma dag läst en GP-recension som gav kooken en femma.

Jag som förut var så nöjd med att ha en oflashig telefon som ingen jävel skulle vilja råna mig på ens, nu lär det ju bli knivhot redan första dagen.

Men tjosan hejsan vad kul det ska bli att spela mina beats genom telefonen på alla kommande gig, och reta upp vinylkonservativa lite mer än vanligt. Det finns ju flygplansläge, så man riskerar inte ens att den börjar ringa. (För säkerhets skull kan ni ju låta bli att testa det när jag står där i alla fall. Eller vänta, varför gav jag er den idén ens?)

Sen ligger förstås bakslaget kvar att min hårddisk gick åt helvete men vad ska man göra.


Men den är ju så tuuuunnnnn!

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s2e18, wash

desperate housewives
s3e03, a weekend in the country

gilmore girls
s7e16, will you be my lorelai gilmore?
ca 125 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, nerd shit. (what's all this then?)